Foto: Twitter @FCLisse

Lisse – In Rijnsburg wist FC Lisse niet te winnen van de Rijnsburgse Boys. Aan het einde van de wedstrijd stond het 4-1 in de tweede divisie.

Na vijf minuten spelen stond het al 0-1 voor FC Lisse door een doelpunt van aanvaller Enzo Stroo met een voorzet van Jaap Zwetsloot. Het was niet lang wachten op een antwoord, Jeroen Spruijt maakt het gelijk met een kopbal uit de corner in de twaalfde minuut. De Rijnsburgers kwamen op voorsprong in de 26ste minuut door een doelpunt van Furhgill Zeldenrust, maar moest de wedstrijd verder spelen met tien man vanwege een tweede gele kaart voor Nino Klaver. In de 32ste minuut liep de thuisploeg verder uit, het was weer Zeldenrust die de stand op 3-1 zette. Na een doelpuntrijke eerste helft moest FC Lisse zich bewijzen tegen een team met maar 10 spelers.

In de tweede helft was er minder spektakel. Beide teams hadden hier en daar kleine kansen, maar zelfs tegen tien man kon FC Lisse geen bal in het doel leggen. Om de wedstrijd af te sluiten maakte Zeldenrust in de 85ste minuut de 4-1 voor zijn hattrick. Ook al scheen de zon tijdens de wedstrijd, was het met 4-1 geen zonnige uitslag voor FC Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in