Noordwijk – Wethouder Roberto ter Hark staat in de top 50 van de Beste Bestuurders van 2020.

Binnenlands Bestuur en Necker van Naem organiseren jaarlijks de verkiezing van de Beste Bestuurder. Zo’n 1.400 lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers maakten eind vorig jaar de selectie. Roberto ter Hark behaalde daarbij de top 50. Als Ter Harks competenties werden genoemd: deskundig, communicatief en analytisch. Tijdens de tweede ronde werd het aantal genomineerden teruggebracht tot 13, waarbij Ter Hark afviel.

Wethouder Johan Hamster van de gemeente Stadskanaal won afgelopen week de verkiezing.

6 REACTIES

 1. Dit is natuurlijk fijn voor Roberto ter Hark.
  Roberto heeft ook het parkeerbeleid in zijn portefeuille.
  Enkele hoogtepunten:
  -Een verdubbeling van de kosten voor een parkeerabonnement voor de inwoners van Noordwijk
  -Een onduidelijke communicatie van het veranderde beleid waardoor er meer boetes worden uitgedeeld.
  -Een door het bedrijf P1 nieuwe manier van controleren en registreren waardoor het met name voor huishoudens waar meer dan één auto wordt gebruikt het zeer ingewikkeld is om van kenteken te switchen. Gebruik van digid noodzakelijk ????

  Ik neem aan dat zijn nominatie niet op zijn parkeerbeleid is gebaseerd.

 2. Grappig, zie bovemstaande ( parkeerbeleid etc) kunnen deze WC-eend veren ook voor het hele noordwijkse bestuur gelden; Een bestuur dat opkomt voor de mensen op Zuid en de Bollenboeren. Hierbij, doel ik vooral op het huisvestingsbeleid, dat alleen maar vertraging oploopt met het gehannes over een stuk bollengrond. Jongeren kunnen door de oplopende prijzen geen huis kopen maar ook niet huren en zeker niet op een sociale manier. Het zou dit gemeentebestuur sieren, wanneer ze eens een keer niet alleen voor de “arme” omdernemers opkomt, maar ook voor de jongeren. Door het gehannes van dit bestuur,dreigen deze jongeren het kind van de rekening te worden; n.l.: Jaren geen zicht op een betaalbare, fatsoenlijke (huur)woning. Ga eens een keer aan het werk voor alle Noordwijkers; stop met treuzelen en ga bouwen!!!!!

 3. Grappig, zie bovemstaande ( parkeerbeleid etc) kunnen deze WC-eend veren ook voor het hele noordwijkse bestuur gelden; Een bestuur dat opkomt voor de mensen op Zuid en de Bollenboeren. Hierbij, doel ik vooral op het huisvestingsbeleid, dat alleen maar vertraging oploopt met het gehannes over een stuk bollengrond. Jongeren kunnen door de oplopende prijzen geen huis kopen maar ook niet huren en zeker niet op een sociale manier. Het zou dit gemeentebestuur sieren, wanneer ze eens een keer niet alleen voor de “arme” omdernemers opkomt, maar ook voor de jongeren. Door het gehannes van dit bestuur,dreigen deze jongeren het kind van de rekening te worden; n.l.: Jaren geen zicht op een betaalbare, fatsoenlijke (huur)woning. Ga eens een keer aan het werk voor alle Noordwijkers; stop met treuzelen en ga bouwen!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in