Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – In de Algemene Ledenvergadering van de Noordwijkse VVD hebben de Noordwijkse VVD-leden unaniem ingestemd met de benoeming van Roberto ter Hark (40 jaar) tot lijsttrekker voor de partij bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Ter Hark is binnen het huidige college van B&W verantwoordelijk voor onder andere de portefeuilles Financiën, Economie, Mobiliteit en Cultuur. In 2020 is Ter Hark verkozen tot een van de 50 Beste Lokale Bestuurders van Nederland. Van maart 2006 t/m juli 2018 was hij raadslid en fractievoorzitter in de voormalige gemeente Noordwijk.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden in het najaar door de leden in een volgende ALV vastgesteld.

5 REACTIES

    • Noordwijk is een VVD bolwerk en zal dat altijd blijven. Dat wordt alleen maar sterker met de toenemende import van welgestelde buitenstaanders.

  1. Het is te hopen dat de Noordwijkers wakker worden en niet op deze man gaan stemmen .Hij strooit met geld of dat het van zijn eigen is hij is alleen maar met hotels en horeca bezig de gewone mensen tellen niet bij deze meneer .
    En wat het gekke is hij woont nog genees in Noordwijk .Ik weet ook niet waar je op moet stemmen maar zeker niet op de VVD .

  2. Gijs ik weet ook niet meer waar ik op moet stemmen. De politiek heeft er een grote bende van gemaakt. Ik hoop dat er toch een betrouwbaar iemand opstaat voor de verkiezingen die nog wel iets voor de autochtone inwoners kan en wil betekenen.

    • Een Messias? fantastisch lijkt me dat, geweldig om te geloven dat wij hier gewoon invloed op uit kunnen oefenen.. Maar de realiteit is dat de koek al is verdeeld en dat een verkiezing het verschil niet gaat maken. Noordwijk is een speeltuin voor de rich and famous. Het is niet voor niks dat Ter Hark zo staat te lachen op die foto. Plannen zijn al gemaakt en na de verkiezingen is het gewoon vol gas om deze te realiseren. Er is geen oppositie in Noordwijk die niet echt een sociale agenda nastreeft (nooit geweest) of compromitabel blijkt te zijn. “Deal with it” is ons credo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in