Noordwijk – Bever Holding en de Muntendamsche Investerings Maatschappij, gerelateerd aan Ronnie van de Putte, hebben aan de gemeente € 425.000 aan openstaande boetes betaald. Daarmee is driekwart van de totale vordering vereffend.

Het college heeft dit geantwoord op vragen van de VVD over de afwikkeling van het zogeheten Beverdossier. Met de bouw op de Bevergronden moet het nu ook snel gaan, volgens B&W. In april verzorgt het college een presentatie aan de gemeenteraad. Voor de verschillende locaties van Bever zijn bouwschetsen gemaakt door Volker Wessels, waarmee Bever samenwerkt.

Het overgemaakte bedrag werd door de gemeente Noordwijk aan boetes opgelegd vanwege het niet slopen van verpauperde panden door Bever Holding.

4 REACTIES

  1. Verrassend, in plaats van een keer complimenten te geven aan de gemeente voor het oplossen van een langlopend conflict is de eerste reactie weer van een azijn z..ker

    @Boze Burger, had je dan liever gehad dat ze door waren gegaan tot het hele bedrag was betaald en we wellicht nog langer tegen verpauperde gebouwen aan moeten kijken? Als je de inhoud van de onderhandeling niet kent dan past het niet om dit soort opmerkingen te maken. Ik ken de inhoud ook niet maar ben vooral blij met het resultaat!

    @Gemeente, top dat jullie dit conflict hebben opgelost. Op naar de toekomst van ons prachtige dorp!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in