Noordwijk – Bever Holding, het bedrijf van Ronnie van de Putte, geeft uitvoering aan de uitspraak van het Hof dat het bedrijf Noordwijkse gronden moet leveren aan Adriaan van Erk. Het bedrijf legt zich niet neer bij het vonnis. Ze zijn van plan om juridische stappen te nemen om oorspronkelijke afspraken, inclusief overeengekomen winstdelingsregeling, alsnog na te laten komen, aldus Bever. Ook wordt cassatie tegen het arrest overwogen, dat heeft overigens geen opschortende werking wat betreft de overdracht van de gronden. Als Bever Holding de Noordwijkse gronden voor 60 miljoen overdraagt, leidt dit volgens het bedrijf tot een daling van de waarde van bijna 80 miljoen en daarvoor moet Bever de jaarcijfers aanpassen.

6 REACTIES

  1. Het wordt toch wel een zielige vertoning van dorpsgek Ronnie. Midden 70 inmiddels, tot aan zijn nek gevuld met geld. In plaats van dat hij een rustig, rijk leven gaat leiden, blijft hij zichzelf en anderen in de weg zitten. Als het niet zo lachwekkend was, zou je moeten huilen om deze man.

  2. Ronnie heeft het tot nu toe nog niet volgezet met penthouses. Als hij dat gewild zou hebben was dat waarschijnlijk al gebeurd..

    • Nee Nop, dat ziet u helemaal verkeerd. Recalcitrante Ronnie is wel van het incasseren van geld, maar niet van het uitgeven! Stel je voor, nieuwbouw! Dat is niet in het straatje van Rapende Ronnie!

  3. Nee Nop, dat ziet u helemaal verkeerd. Recalcitrante Ronnie is wel van het incasseren van geld, maar niet van het uitgeven! Stel je voor, nieuwbouw! Dat is niet in het straatje van Rapende Ronnie!

  4. Lees de laatste zin eens, het is gewoon zijn aloude administratieve truuc om minder (geen) belasting te hoeven betalen. Zou mij niets verbazen als die hele rechtszaak het toneelstuk is. Vergeet niet dat deze Ron vele malen slimmer is dan de belastingdienst zelf en al helemaal dan al dat afgunstige volk die denken dat het een boos rancuneus stampvoetend mannetje is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in