Foto's Fleur de Haas

Noordwijk – De restanten van Manege Meeuwenoord worden gesloopt. Donderdag zijn de werkzaamheden gestart en volgende week moet ook het voormalige pand van Drukkerij Dekker in de Schoolstraat tegen de vlakte gaan. De vloeren van de gebouwen blijven om belastingtechnische redenen liggen.

Beide panden van Bever Holding cq de Muntendamsche Investerings Maatschappij, bedrijven van Ronnie van de Putte, waren jarenlang inzet in een conflict tussen de gemeente en de projectontwikkelaar. In de leegstaande manege brak diverse malen brand uit en ook de drukkerij brandde gedeeltelijk af.

B&W spreekt al jaren met de projectontwikkelaar om beide shameplekken te laten slopen en te ontwikkelen. Wethouder Henri de Jong zegt blij te zijn met de sloop en hoopt op meer stappen van de kant van Ronnie van de Putte.

4 REACTIES

  1. Deze actie zal hij niet voor niets doen!! Ik hoop echter wel dat hij nu ook eens verder wil denken met het VUURTORENPLEIN incl. het voormalig restaurant!! Wie weet ontstaat er dan toch nog enige sympathie voor deze meneer van de Putte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in