Roodkapje weg

Noordwijk – Het gaat veel Noordwijkers aan het hart. De villa genaamd Roodkapje op de hoek van het Vuurtorenplein is weg, gesloopt. De eigenaren verkochten al eerder hun woning omdat naast en achter hun woning straks nieuwe bouwontwikkelingen zijn. Achter hen komen de drie appartementenflats gebouwd door de eigenaren van de Hotels van Oranje. Er is nog door een politieke partij geprobeerd de sloop tegen te houden, maar dat bleek een actie die te laat werd gestart.

De oude situatie.

14 REACTIES

  1. Het sprookje is voorbij.weer een stukje geschiedenis wat verdwijnt om plaats te maken voor betonblokken die bewoont gaan worden door Rijke mensen!allemaal allee n voor winstbejag en lust naar Geld,geld en nog eens geld.bsh

  2. De Mobo’s verdienen straks vele miljoenen met de appartementjes met een sociale prijs van minimaal 3 miljoen Euro. Het zou nog socialer zijn om een kopie van dit beeldbepalende Roodkapje te bouwen met inpandig betaalbare appartementjes voor jongeren op een plaats in Noordwijk in overleg met het nieuwe gemeentebestuur.

  3. De personen / Eigenaar van het pand die hier verantwoordelijk zijn zijn echt Aso en hebben duidelijk niets met een mooie badplaats.

  4. Wat er mis is, is dat we al jarenlang moeten geloven dat we een ‘badplaats’ zijn en nu meer recent ‘kuuroord’. Van oorsprong is Noordwijk een bollen/vissersdorp. Alle afbraak en nieuwbouw als gevolg van de badplaatsfunctie is wat de authenticiteit van ons dorp telkens onder druk zet en elke noordwijker dit keer op keer moeiteloos accepteerd.

  5. Welke politieke partijen hebben geprobeerd dit te voorkomen behalve Bruisend Noordwijk. Dat wil ik nou graag weten. Nee ik ben geen lid van een politieke partij. Ik probeer op een rijtje te krijgen waar ik nog op zou kunnen stemmen. Laatste verkiezingen tegen FUSIE gestemd. De partij dit dit verkondigde is gewoon in het college gaan zitten. Toen voelde ik me genaaid!! En ook die z.g. onafhankelijke stemwijzer geloof ik niet meer in kom steeds bij partijen terecht waarop ik niet zal stemmen. Jammer dat Hans van den Berg geen stamtafel organiseert. En wat ik ook heb geleerd ik bewaar alle verkiezingspropaganda. Dan kan ik over vier jaar echt terug kijken wat ons allemaal is beloofd en wat er van terecht is gekomen

  6. Beste Henk,
    Ik vind dit een loze kreet want de politiek is een algemeen woord. De vraag is daarom welke politiek(e) partij bedoel je. Anders blijft je verhaal in nevelen gehuld. Ik vraag om duidelijkheid. Zoals velen met mij in ons dorp. Geen politicus die nog gereageerd heeft, o ja 1, die nieuwe partij waar niemand in geloofd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in