Foto Google Streetview

Noordwijk – De rotonde Beeklaan-Herenweg gaat dicht van maandag 6 mei tot en met vrijdag 12 juli. Ook is de Beeklaan dan dicht vanaf het tankstation tot de op- en afrit van de N206.

De rotonde Beeklaan/Herenweg wordt aangepast, waarbij fietsers voorrang krijgen. Verder wordt een extra riool aangelegd van het Vinkeveld naar de Achterweg. Omleidingen worden met borden aangegeven. Speciaal voor fietsers is er een korte omleiding. De rotonde Beeklaan/Boekerslootlaan blijft open voor verkeer en het tankstation blijft ook bereikbaar.

De wegafsluitingen hebben grote gevolgen voor het openbaar vervoer in Noordwijk. Haltes vervallen en de lijnen 20, 21/221, 90 en 385 gaan een aangepaste route volgen. Meer informatie: https://www.arrivapdf.nl/upload_mm/4/4/6/download_10622_1556715655640_MdedelingNoordwijki.v.m.afsluitingrotondeBeeklaanHerenwegNoordwijk.pdf

6 REACTIES

  1. Levens gevaarlijk! Onlogisch, hele verkeer op rotonde loopt dan vast! Rotondes zijn ontworpen voor de doorstroming van het geautoriseerde verkeer, niet om stil te staan.

  2. @jan de jong: Stomme fouten die in Leiden worden gemaakt hoeven wij in Noordwijk toch niet te kopiëren?

  3. Laat het maar aan de gemeente over bij twee doorgaande routes met veel verkeer de fietser voorrang te geven in het verkeer.

    De rotonde geeft nu al veel overlast met fietsers, omdat deze voorrang nemen, en automobilisten vaak voorrang verlenen omdat ze twijfelen over de verkeersregels.
    Het is wachten op de eerste fiets slachtoffers, en dan gaat alles weer op de schop.

    Gemeente Noordwijk in een notendop …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in