Noordwijk – In de week voor Kerstmis zijn zo’n 25 enthousiaste vrijwilligers hard bezig geweest om de aanmeldingen voor de Kerstpakketten en de Kerstattenties te verwerken. Op dinsdag werden ruim 200 pakketten ingepakt en nog dezelfde middag kon er gestart worden met het bezorgen van de pakketten en attenties. Uiteraard gebeurde dat met een hartelijke wens voor goede en gezegende Kerstdagen. Een wens die veel mensen, vooral na het 2e jaar met allerlei beperkingen, goed konden gebruiken. Bij 50 gezinnen met kinderen onder de 12 jaar werd ook een tasje met wat extra’s voor kinderen bezorgd. 

De Kerstpakkettenactie van Noordwijk richt zich op mensen die extra aandacht behoeven tijdens de Kerstperiode en mensen die meer een materiële behoefte hebben en tijdens de Kerstdagen ook iets extra’s verdienen. De Commissie die zich met deze actie bezig houdt bestaat uit vertegenwoordigers van de beide Diaconieën van de Protestantse en Katholieke kerken in Noordwijk. De adressen voor de actie krijgt de commissie van allerlei vertrouwenspersonen uit de Noordwijkse gemeenschap.  

Veel meelevende Noordwijkers hebben financieel bijgedragen of waren bereid om hun eigen kerstpakket of een deel daarvan af te staan voor deze actie, waarmee een aantal pakketten kon worden samengesteld! Er werden zelfs 20 dozen met inhoud en een mooie strik eromheen geschonken. De actie werd voornamelijk gefinancierd door de Diaconieën van de beide Noordwijkse kerkgemeenschappen. Maar er werd ook financieel bijgedragen door de Van Limburg Stirum Stichting en Keurslager Krijn van der Bent. De kinderen van de Bronckhorstschool hebben een flinke bijdrage geleverd door veel producten in te zamelen om een aantal pakketten te vullen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in