Noordwijk – Tijdens de jaarwisseling zijn twee ruiten ingegooid bij een vluchtelingengezin in de wijk Vinkenveld. Het gezin woont in een deel van een gebouw waar ook een school in is gevestigd aan het Uitvaltij. Het glas kwam onder meer terecht in een slaapkamer. Ook zijn afvalbakken omgegooid en een bankje buiten is vernield. De politie is op zoek naar getuigen. Die kunnen zich melden via 0900-8844. (Foto’s: Richard van Egmond)

2 REACTIES

  1. Waarom moet er perse (vluchtelingen)gezin staan en is ‘gezin’ of is ‘woning’ of ramen van ‘pand aan de Uitvaltij’ nu opeens niet voldoende informatie meer? Als er een voorval gebeurd zoals geweld of winkeldiefstal etc. staat er ook persoon uit (..) met de leeftijd van (..) en staat het er niet bij als dat toevallig een vluchteling is.. of een kapper of een boekhouder..
    Het heeft geen enkele toegevoegde waarde als er vluchtelingen slachtoffer zijn van iets, dit extra vermeld dient te worden. En notabene, nou komt de grap; Dit zijn statushouders.
    https://www.leidschdagblad.nl/duin-en-bollen/geen-alleenstaande-statushouders-uitvaltij

  2. Wat een flutopmerking van die zeiksnor. Het gaat hier toch ook om mensen ? Of voelt hij zich verheven boven ieder medemens ? Ga je diep schamen man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in