Noordwijk/Noordwijkerhout – Het bedrijf dat Sancta Maria ontwikkelt en de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout hebben ruzie over openstelling van een fietspad. Het gaat om een regionaal fietspad mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie. De ontwikkelaar van het Sancta Maria terrein heeft het fietspad geblokkeerd met rioolbuizen. Raadslid Van der Klugt van NZLokaal stelde er donderdag tijdens de raadsvergadering vragen over. Volgens wethouder Bilars is er een hardnekkig meningsverschil over de voorwaarden van openstelling. Het is een discussie over overdracht. De provinciale subsidie loopt geen gevaar en Bilars hoopt in een gesprek met de ontwikkelaar volgende week het probleem op te lossen.

5 REACTIES

 1. Op de argeloze wandelaar of fietser maakt dit een krankzinnige indruk. Zonder enige waarschuwing wordt je gestuit door een overmaat aan rioolbuizen. Leve de projectontwikkelaars …

  • Plan heeft 6 weken ter inzage gelegen, hoezo zitten er mensen te slapen dan!!
   Jammer, is een erg leuk pad om te hardlopen, fietsen of te wandelen. Volgens mij heeft
   de projectontwikkelaar dan geen poot om op te staan

 2. Toch ook wel gek dat je een fietspad over een priveterrein wil laten lopen en dat kennelijk niet goed hebt afgesproken met de eigenaar! De projectontwikkelaar zal toch ook niet over een nacht ijs gaan? Knap slordig om zo met gemeenschapsgeld om te gaan!

 3. Zo dat gaat goed . De messen worden geslepen . Kinderachtig hoor , de fietser en wandelaar zijn weer de dupe . Heeft iemand nog een heftruck staan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in