Salman schrijft ook Kamerleden aan

Noordwijk – In zijn strijd om de burgers van Noordwijk zich in een referendum te laten uitspreken over wel of geen fusie met Noordwijkerhout, heeft Raymond Salman zich nu ook gewend tot de Tweede Kamer.

Kamerleden en -voorzitter hebben van hem een brief gekregen waarin hij zijn standpunt uit de doeken doet. Hij roept de Kamerleden op kritische vragen te stellen aan minister Plasterk en er op aan te dringen nog geen actie te ondernemen inzake de fusie. Volgens Salman kan er pas iets worden gedaan als de rechter heeft beslist, dan wel het referendum is gehouden. Hij meent dat de burger bewust en subtiel buitenspel is gezet: “Dat is geen democratie”.

Op 31 augustus wordt zijn bezwaarschrift in Noordwijk behandeld.
Als dit wordt afgewezen, gaat Salman in beroep bij de bestuursrechter.

3 REACTIES

 1. Indiener heeft zeker een punt en wellicht meerdere punten.
  Sterk verhaal en “beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald”!

 2. Wat een vervelende actie van deze meneer. Familie Salman is blijkbaar zo wanhopig voor het baantje dat ze zelfs kamerleden gaan spammen. Laat het toch rusten en respecteer lokale besluitvorming! Tijd om door te gaan!!

 3. Beste Dennis,

  Ik ken u niet en zal niet over u oordelen. U kent mij niet en kan niet over mij oordelen .

  Voor alle duidelijkheid. Het inleidend verzoek tot raadgevend referendum, alsmede de logische vervolgstappen, heb ik op persoonlijke titel gedaan. Hoewel u klaarblijkelijk anders vermoedt en daarmee verkeerd oordeelt en veroordeelt.

  Als u een betrokken inwoner van Noordwijk bent en de moeite neemt om in de materie te verdiepen zult u begrijpen waarom ik mijn nek voor de inwoners van ‘ons’ Noordwijk uitsteek. Desgewenst praat ik u bij.

  Met vriendelijke groet,

  Raymond Salman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in