Eigen foto Samantha Steenwijk

Sassenheim – Het nieuwste muziekevenement van Sassenheim, Sassem Live, pakt groots uit voor de eerste editie op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Met grote artiesten als Django Wagner, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes hoopt de organisatie veel kaarten te kunnen verkopen. De netto-opbrengst gaat namelijk naar Drum- en Showband Adest Musica die voor 160.000 euro nieuwe uniformen heeft besteld.

Adest Musica heeft geïnvesteerd in 60 nieuwe uniformen die met de hand gemaakt moeten worden. Annet van Kesteren van Adest Musica laat weten dat de pakken al zijn besteld en volgend jaar pas zullen binnenkomen. Ze hoopt dat de nieuwe uniformen meer dan 15 jaar mee zullen gaan. De opbrengst van Sassem Live zal niet het volledige bedrag van 160.000 euro financieren.

Op de vrijdag zullen Samantha Steenwijk, Barry Badpak, Het Feestteam, Ronnie Ruysdael en DJ Rutger het programma verzorgen. De zaterdag is gevuld met Gebroeders Ko, Django Wagner, Wolter Kroes en coverband The Night Flight.

Tussen 20:00 en 01:00 vindt het festival plaats in sporthal de Wasbeek. Toegang is vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht. Kaartjes zijn 20 euro per avond of 37,50 euro voor een combiticket. Tickets zijn nog beschikbaar via de website:
https://sassemlive.nl/

Hieronder het radio-interview:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in