Lisse/Noordwijk/Teylingen – Om efficiënter gemeentelijke belastingen te innen, wilde Belastingen Bollenstreek (een samenwerking van Lisse, Noordwijk en Teylingen) gaan samenwerken met GBKZ (Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort). Vlak voor de verkiezingen zijn deze gesprekken eenzijdig gestopt door deze noordelijke gemeenten.

‘Het is gissen waarom ze geen contact meer willen,’ reageert de Lissesse wethouder Van der Zwet tijdens een commissievergadering woensdag. Er was al veel geld besteed aan de samenwerking, Lisse heeft hier €35.000 aan bijgedragen. Totale kosten voor de drie gemeenten waren 143.000 euro. Wim Slootbeek (VVD Lisse) vindt het onbegrijpelijk dat de wethouder niet weet waarom de samenwerking ineens is gestopt.

5 REACTIES

  1. Ja het zijn niet alleen gesprekken daar komt eten bij en drinken want ze gaan echt niet als een bouwvakker met een brood trommel naar zijn werk . Nee het moet bij die lui altijd geld kosten maar wel geld van een ander .

  2. Beste van der Zwet, waarom niet even de telefoon pakken, bellen en vragen waarom er geen kontakt meer wenselijk is? Dat kost met de huidige telefoontarieven echt niet veel hoor. Zo slap om weer eens te zeggen “sorry, maar ik weet echt niet waarom……”. Terecht worden inwoners boos over jullie verspilling, een bijdrage van €35.000 gooi je toch niet zo maar weg…. Shame on you,
    Maar ja, je hebt schouders om ze te laten hangen, toch?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in