Sassenheimse schrijfster Geeri Bakker komt met uniek dubbelboek

Sassenheim – De schrijfster Geeri Bakker heeft twee boeken geschreven die zich beide afspelen in hetzelfde tijdsbestek, dezelfde hoofdpersonen kennen en geschreven zijn door dezelfde auteur. Het gaat om een kinderboek en een roman. Het vierde deel uit haar kinderserie ‘Op reis met Mette en Jort’ heeft ze gecombineerd met een roman, waarbij de moeder van het meisje Mette uit het verhaal werd weg geschreven en haar eigen avontuur beleeft. Mette en Jort gaan op wintersport en Josje, de moeder van Mette beleeft een spannend en ontroerend avontuur met thema’s als ongewenste kinderloosheid en de dilemma’s als adoptiemoeder. Het jeugdboek komt 8 oktober uit, de roman 22 november.

Het boek Mette en Jort op wintersport verschijnt tijdens de kinderboekenweek op 8 oktober aanstaande. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan de Mentelity foundation van Bibian Mentel. Zij is meervoudig paralympisch kampioen. Ontvangst vanaf 15.30 uur.
Op 22 november zal het boek WIT worden gepresenteerd tijdens een bijzondere avond waarbij Geeri Bakker een lezing met de titel Luctor et Emergo over rouwverwerking. Medewerking verleent de Christelijke harmonievereniging Crescendo uit Sassenheim. Mozart zal centraal staan. Ontvangst vanaf 19.30 uur.
 
Aanmelden
Voor beide lanceringen kunt u zich aanmelden via boekhandel Wagner te Sassenheim.
Op 8 oktober is de toegang is gratis.
Op 22 november bedraagt de toegang €5,- inclusief ontvangstkoffie of thee.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in