Foto Rose Marie Keijzer

Warmond – Arjan Heijl, het Warmondse bestuurslid van het Business Platform Teylingen, hoopt dat de Schippertjesdagen het eerste evenement is dat gehouden zou kunnen worden na de coronacrisis.

Hoewel de landelijke overheid op dit moment nog geen besluit heeft genomen over het al dan niet doorgaan van evenementen in de zomer, verwacht Heijl dat als gevolg van de coronacrisis plaatselijke Warmondse evenementen als de Kaagweek (eind juni) en de Harddraverij (begin juli) niet door zullen kunnen gaan. Hij baseert zijn mening onder andere op het pleidooi dat burgemeesters van enkele grote steden hebben gehouden voor het afgelasten van alle publieksevenementen tot in ieder geval 1 september. Hij verwacht dat het kabinet dit pleidooi zal overnemen. Dinsdagavond zal premier Rutte hier meer over bekend maken.

Heijl denkt dat de Schippertjesdagen, die dit jaar gepland staan voor het weekend van 11 tot en met 13 september, dan eventueel het eerste plaatselijke evenement zou kunnen zijn dat wel doorgang kan vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in