(archieffoto PB)

Noordwijkerhout – CDA-raadslid Sebastiaan Duivenvoorde maakt zich hard voor het behoud van een schommel op de speellocatie Erfvoort, tussen de Victoriberg en de Zeestraat.

Op die plek zijn maar weinig speeltoestellen en enkele bewoners hadden voor een verhoogd speelplezier voor de kinderen daarom een schommel opgehangen. Veel kinderen genoten hier van, maar eind januari ontvingen omwonenden een brief met de opdracht om die schommel te verwijderen. Volgens de gemeente is het niet toegestaan om speeltoestellen op gemeentegrond te plaatsen.

Duivenvoorde vindt echter, dat de gemeente met een alternatief moet komen in plaats van de kinderen het speelplezier te ontnemen. Hij stelt voor, dat de gemeente dan maar zelf een schommel moet plaatsen.

3 REACTIES

  1. Goed dat je ervoor op komt Sebastiaan Duivenvoorde. Volgens mij heeft de gemeente genoeg serieuze zaken/problemen om zicht voor in te zetten in plaats van de regeltjes zo letterlijk to te willen passen. Wat een gepruts

  2. Prima initiatief. In plaats van verbieden zou de gemeente ook eens kunnen mneedenken i.p.v. zich strak aan de regeltjes houden! Wat een starheid weer. Kinderen kunnen in deze moeilijke tijd al zo veel minder.

  3. Niets mag, maar er is ook niet veel voor de kids!! Daar zou de gemeente eens naar moeten kijken.
    Jammer dat eigen initiatieven niet gewaardeerd worden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in