Schrader vertrekt als directeur bij woonstichting Vooruitgang

Sassenheim – Steven Schrader vertrekt als directeur bij woonstichting Vooruitgang in Sassenheim. In samenspraak met de tijdelijke Raad van Commissarissen gaat hij per direct met verlof, met de mogelijkheid om op 1 januari 2019 in een andere rol terug te keren.

In december zette de Autoriteit Woningcorporaties de woonstichting onder verscherpt toezicht. De aanleiding was het vertrek van de volledige Raad van Commissarissen eerder die maand. Waarom zij precies vertrokken is nog steeds onduidelijk, maar het is bekend dat de verhoudingen waren verslechterd en Schrader niet mee wilde werken aan een verbeterplan.

De nieuwe, tijdelijke, Raad van Commissarissen zet een streep onder deze gebeurtenissen en bedankt Schrader voor zijn werk als directeur-bestuurder. Het gaat goed met Vooruitgang, al hopen ze wel dat de rust nu in alle opzichten terugkeert bij de corporatie.

De verwachting is dat er voor de zomer een vaste Raad van Commissarissen is. Daarna wordt meer duidelijk over de opvolging van Schrader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in