Noordwijk – Gemeenteraadslid Rommie van Dokkum (PvdA) vindt het maar vreemd dat het bedrijf BOMO III, het Schuitengat, een stuk grond van 600 m2, kan overnemen van de gemeente voor maar één euro.

Van Dokkum wil, dat het college de taxatierapporten laat zien, dat het Schuitengat inderdaad maar één euro waard is. Ook wil ze weten, waarom deze grondverkoop niet van tevoren met de gemeenteraad is overlegd. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.

6 REACTIES

  1. Ik bied 3 euro nee ze geven het liever voor niks weg en als je tekort komt gooi je de OZB Omhoog .Nou je kan beter van de rijke plukken .

  2. Ik heb deze vraag al eerder gesteld over dit bedrijf, wie worden hier ook politiek financieel wijzer van? Ik vind het dapper dat Rommie van Dokkum precies wil weten hoe de vork in de steel zit. Ik had veel meer steun van de andere fracties verwacht. Maar die houden zich angstvallig stil. En de reden daarvan is?

  3. Dat ze bij de volgende verkiezingen weer mogen aan schuiven bij de grote jongens en dan weer lekker een jaar of vier op het pluche zitten .Ik heb het al meer aangehaald wat daar zit op dat gemeentehuis zij allemaal popjes die aangestuurd worden van buiten af .Ze zijn allemaal bang om een keer tegen te stemmen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in