Scooterdieven actief in Noordwijkerhout

Noordwijk – Scooterdieven hebben toegeslagen in Noordwijkerhout in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 augustus .

In die nacht werden op de Centurio, Horatius, Van ‘t Haaffstraat en de Herenweg in totaal vier scooters weggenomen. De scooters stonden allemaal in de voortuin. Ondanks dat de scooters op stuurslot stonden en soms ook in combinatie met een kettingslot, wisten de dieven de scooters toch ongezien weg te nemen.

Mogelijk zijn er meer scooters gestolen. Bent u ook slachtoffer doe dan aangifte. Dat kan via www.politie.nl/aangifte. De politie is op zoek naar getuigen. Wie informatie heeft of camerabeelden van de genoemde straten kan bellen met 0900-8844.

3 REACTIES

  1. Dichtstbijzijnde politieburo op de Langegracht in Leiden, alleen maar bezuinigingen, minder blauw op straat. Moeten we verbaast zijn ? Maar gelukkig kunnen we via internet aangifte doen….

    • Ehhh loket in gemeentehuis NWH, en dichtstbijzijnde kantoor is in Lisse… Weet niet hoe u komt bij Leiden als dichtsbijzijnde kantoor?

  2. Het loket in het gemeentehuis is enkel open wanneer het gemeentehuis open is en bureau Lisse op door de weekse dagen van 9:00 tot 17:00. Het lijken wel ambtenaren😉. Het is verbazingwekkend dat er in de hele bollenstreek nergens een bureau is dat 24/7 open is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in