Noordwijkerhout – Carnaval is voorbij en het voorjaar komt er weer aan. Dus het is tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak! Alle overbodige spullen kunnen gedoneerd worden aan Scouting Bosgeest. De groep is namelijk op zoek naar verkoopbare spullen voor hun Koningsmarkt.

De voorbereidingen beginnen weer op tijd! Zo’n acht weken voor Koningsdag zitten de eerste vergaderingen er alweer op. Maar nog belangrijker: de rijders lijst is gemaakt. Elke zaterdagochtend vanaf 10:00 uur staan er vrijwilligers klaar om de spullen bij u thuis op te halen. Dus heeft u nog wat spullen in de kast/zolder/schuur of in de garage staan? Neem contact op met de scouts via 0252-373625 of [email protected]. Ook het langs brengen van spullen kan op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur aan de vd Weijdenlaan 2b. Scouting Bosgeest is blij met de spullen, denk aan servies, bloempotten, speelgoed, kleding, elektronica en kleine meubels. Voor grote meubels is helaas geen plek.

Dit jaar organiseert de groep alweer de 59e Koningsmarkt. Met de opbrengst wordt het onderhoud van het clubhuis betaald. Zodat ze de contributie voor alle leden laag kunnen houden en nog leukere activiteiten voor de Noordwijkerhoutse jeugd kunnen organiseren. Zie voor meer informatie: https://www.bosgeest.nl/koningsmarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in