Sassenheim – Met het vertrek van de goedheiligman maken de leden van scoutinggroep Scojesa zich weer op voor hun jaarlijkse kerstactie. Door het verkopen van kerststukjes in alle soorten en maten hopen zij hun vereniging financieel gezond te houden, en zo het scoutingspel bereikbaar te houden voor ieder kind.
Op zaterdag 8 december wordt het spits afgebeten met een kraam op het Kerstival van Sassembourg. De weekenden daarna zullen zowel in het teken staan van de eigen verkoopstand op het plein voor de Dorpskerk, als het huis-aan-huis verkopen in grote delen van Sassenheim. Ook zijn veel bedrijven en winkeliers inmiddels vaste afnemers van de feestelijke koopwaar, die in samenwerking met Bloemenhandel van Tol wordt gemaakt.
De scoutinggroep biedt vanuit haar clubhuis aan de Sportdreef ieder weekend leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens vanaf 5 jaar worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Voor meer informatie over de actie of over Scojesa kan contact worden opgenomen via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in