Actiefoto SDO - de Corvers

Hillegom – SDO, dat vorige week kampioen was geworden in de vierde klasse, vierde dit afgelopen zaterdag in de eigen hal de Vosse. Een goede eerste helft leverde 14 doelpunten op, maar na rust stokte de productie. Toch kwam SDO nooit in de problemen en werd er 18-16 gewonnen van de Corvers.

In een volle De Vosse werd afgelopen zaterdag het eerste team van SDO gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap vorige week tegen Thor uit Harmelen. Nadat de ploeg samen met de D1 en D2 was voorgesteld kon de wedstrijd beginnen.

Bij de eerste aanvallen was het gelijk SDO dat de boventoon voerde, meerdere malen namen de Hillegomse korfballers de voorsprong. Maar tot 6-6 konden De Corvers uit Hilversum deze pareren. Tot de rust speelde SDO aanvallend geduldig en liep beetje bij beetje uit naar een ruimere voorsprong. Door onder andere doelpunten van Jaimy Juffermans en Jorrit Teeuwen. Bij de rust was de voorsprong opgelopen tot 14-9.

Na rust ging het publiek ervoor zitten om van de tweede helft te genieten. Helaas liep het iets anders, het spel werd slordiger aan beide kanten. En vaker werden de beslissingen van de scheidsrechter in twijfel getrokken. De voorsprong van SDO kwam toch niet in gevaar, met een minuut te gaan kwamen de Corvers voor het eerst terug tot twee doelpunten. En sleepte SDO de overwinning binnen.

Door deze overwinning blijft SDO ongeslagen, over twee weken staat de laatste zaalwedstrijd op het programma. Dan komt het Noordwijkse Fluks op bezoek in de Vosse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in