SJC verliest in eigen huis van Westlandia

Noordwijk – SJC heeft in een enerverende wedstrijd niet weten te winnen van Westlandia. De wedstrijd aan de Lageweg eindigde in 2-4.

Beide ploegen stonden op zes punten uit twee wedstrijden, dus was het te verwachten dat het een gewaagde wedstrijd zou worden. Niets bleek minder waar, nadat Zion Valies in de 11e minuut de 0-1 binnenkopte uit een vrije trap. Tom Duindam had vijf minuten eerder al een 1-op-1 kans gemist.

Tien minuten later was de volgende kopgoal al een feit, toen Tom Duindam raak kopte uit een corner. Diezelfde spits van SJC kreeg net voor rust nog de ideale kans om 2-1 te maken, maar hij raakte de bal niet goed.

Vervolgens werd al snel duidelijk dat de bezoekers als beste uit de kleedkamer waren gekomen. In de 59e en 61e minuut wist Westlandia snel twee keer te scoren, door Mark van der Zalm en Kai Verbeek.

Weer twee minuten later liet SJC weer wat van zich horen, toen Mark Turk op de lat schoot. Echter was dit niet de inleiding van een comeback, want Jeremy van Uunen scoorde al snel de 1-4.

Tom Duindam deed in de 73e minuut nog wat terug, maar verder dan dat kwam de ploeg van Marcel Ijzerdoorn niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in