SJC verliest topper tegen RKAVV met ruime cijfers

Noordwijk – Het is SJC niet gelukt om de koppositie te heroveren in de Vierde Divisie zondag. In eigen huis verloren de Noordwijkers opnieuw met ruime cijfers van RKAVV: 2-5.

De ploeg van Marcel Ijzendoorn verloor vorige week verrassend met 4-1 van Velsen, waardoor er weer gewonnen moest worden om de koppositie te pakken. RKAVV had deze namelijk overgenomen, nadat het de ongeslagen reeks had voortgezet tegen Alcides.

De wedstrijd begon spectaculair, want binnen vier minuten stond de ploeg uit Leidschendam al met 0-2 voor. De eerste goal werd in de tweede minuut gemaakt door Yani Bouras: de spits schoot met buitenkant-rechts in de korte hoek van Lex Hoogervorst raak. Twee minuten later scoorde Akinrinbola een fraaie tweede 0-2, nadat hij tegenover vier verdedigers van SJC de kruising wist te vinden.

De Noordwijkers werden eindelijk wakker en deden in de elfde minuut al wat terug, toen Martijn van Trigt beheerst raak schoot uit een voorzet van Tom Duindam. Vervolgens kreeg het publiek twintig minuten geen goals te zien, totdat RKAVV de 1-3 maakte: Agyare schoot snoeihard uit een moeilijke hoek onderkant-lat raak.

RKAVV herhaalde het trucje uit de openingsfase, want weer werd in een tijdsbestek van twee minuten twee keer gescoord. In de 35e minuut wist Akinrinbola het net te vinden uit een rebound, nadat Agyare uit de counter op Hoogervorst stuitte.

De ruststand was echter nog niet bepaald, want ook SJC liet zien dat het mooie goals kon maken. Na een afgeslagen vrije trap van Chris Hoogervorst krulde Timo Ruigrok de bal in de kruising. De ruststand bedroeg 2-4.

Na rust werd er nog maar een enkele keer gescoord door RKAVV. Dertig seconden na de aftrap van de tweede helft schoot Amrani raak uit een doorgekopte inworp. SJC kon niks meer inbrengen, waardoor er een eindstand van 2-5 werd genoteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in