Beeld: DMOO

Noordwijkerhout – Bureau Slangen + Koenis Architecten ontwerpt de nieuwe Schelft. Zij kwamen als beste uit de bus bij de Europese aanbestedingsprocedure, die de gemeente de afgelopen maanden doorliep.

Slangen + Koenis Architecten is gespecialiseerd in duurzame zwembaden en sportcomplexen. Gemeente en architectenbureau hebben vrijdag de overeenkomst getekend. De komende maanden werken ze hun ontwerp uit naar een definitief ontwerp.

De gemeente ligt nog steeds op koers om voor 14 november 2023 gestart te zijn met de herbouw van De Schelft. Begin 2025 moet de nieuwe accommodatie in gebruik worden genomen.

3 REACTIES

  1. Het oude Bollenbad had aan de zuidzijde een zonneboilersysteem met zwarte platen met kleine kanaaltjes waar het water doorheen stroomde. Gratis warm water. Waarom heeft het nieuwe bad juist niet? Herkansing voor de Schelft.

  2. Dat gaat meevallen Mo. Architecten overdrijven altijd bij hun presentatie. Wat hier lijkt op een garage voor vIjf bussen wordt in werkelijkheid een gezellige entreehal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in