Foto's Rose Marie Keijzer

Warmond – De sleutel en de uitleg over een aantal zaken in de woning in een enveloppe naar je toegeschoven krijgen. Dit in ruil voor de getekende documenten die vooraf waren toegezonden.

Het oogde allemaal wat vreemd, maar vanwege het coronavirus was de sleuteloverdracht van 33 seniorenwoningen van Stek echt anders dan gebruikelijk. In de gemeenschappelijke ruimte van het appartementencomplex aan de Van Leydenstraat was een speciale looproute gecreëerd: aan de ene kant naar binnen, aan de andere kant naar buiten en naar de eigen woning. De nieuwe bewoners hadden bovendien een eigen tijdsslot waarin de enveloppe voor hen klaarlag, dit om te voorkomen dat er filevorming zou plaatsvinden. Een heel gedoe, maar men was zeker niet minder blij met de sleutel. Voor de deur van hun appartement stond een bosje tulpen van Stek.

Normaal gesproken vindt de sleuteloverdracht in de woning plaats en wordt er samen met de huurder een rondje door de woning gemaakt om te kijken hoe alles werkt. Nu is alle uitleg op papier gezet. Het proces liep de hele dag door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in