Noordwijk – De twee panden op het Verloopterrein aan de Nieuwe Zeeweg mogen worden gesloopt om plaats te maken voor parkeerplaatsen.

Het onderzoek naar beschermde diersoorten is afgerond. Er zijn geen nesten van huismussen of vleermuizen aangetroffen. Wel zijn huismussen en dwergvleermuizen op het terrein gesignaleerd. Dit betekent dat met inachtneming van een aantal maatregelen gesloopt kan worden.

Zover is het echter nog niet. Momenteel is de gemeente in overleg met omwonenden. Met hun inbreng wordt het ontwerp gemaakt. Daarna kan de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Deze procedure duurt 20 – 26 weken. De start van het werk is dus nog niet binnen 24 – 30 weken te verwachten.

1 REACTIE

  1. Er is zeker in Kuhroord Noordwijk een zeer groot gebrek aan woonruimte. Dan is het toch beschamend dat onze gemeente die twee woningen gaat slopen voor een paar van die parkeer plaatsen. Dist is je reinste kapitaals vernietiging maar dat is zeker niet voor het eerst!! Ik heb medelijden met al die jonge starters die maar niet aan de bak komen. Schande en drie maal BAH. Die woningen kunnen toch op gesplist worden voor starters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in