Sneltestlocatie voor toegangsbewijzen in Warmond

Warmond – Aan de Veerpolder 42 is een sneltestlocatie geopend voor het programma ‘Testen voor Toegang’ van de Rijksoverheid.

Om het sociale leven stapsgewijs verder te openen worden op dit moment door heel Nederland sneltestlocaties ingericht. Wie een toegangsbewijs nodig heeft voor een activiteit of evenement, kan zich nu ook op de locatie in Warmond laten testen. Dit kan alleen op afspraak. Mensen zonder coronagerelateerde klachten kunnen tot 40 uur voor aanvang van een evenement of activiteit een gratis testafspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. Een negatieve testuitslag kan worden omgezet in een bewijs in de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid. Mensen met klachten moeten nog steeds een testafspraak te maken bij de GGD.

De sneltestlocatie in Warmond is 7 dagen per week geopend van 8.00-18.00 uur en is in ieder geval in gebruik tot eind augustus.

1 REACTIE

  1. Mijn zoon heeft gister avond een toegangsdeur gedaan samen met 4andere gezins-/familieleden, en heeft als enigste geen uitslag via de mail gehad. Wát nu te doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in