Noordwijk – Twee inwoners van de Zonnekant zijn boos op wethouder Van den Berg. Zij vinden, dat ze door de wethouder als leugenaars worden bestempeld.

Tijdens een interpellatiedebat op 29 september ontkende wethouder Van den Berg, dat hij had toegezegd om een week later terug te bellen. Daarmee bleef hij bij een eerder standpunt richting de raadsleden, dat hij nooit enige toezegging aan de Zonnekant-bewoners gedaan had. Maar nu zijn er dus twee bewoners, die de wethouder hierover in twee brieven aanspreken.

Zij vinden, dat de wethouder hen ‘in diskrediet brengt’. De tweede getuige zegt ook, dat de belafspraak gemaakt zou worden, zodat een bijeenkomst opgezet zou worden tussen Zonnekantbewoners en ambtenaren van de gemeente van Team Groen en de afdeling snippergroen.

3 REACTIES

  1. Begint erg te lijken op modder gooien en juist de wethouder in diskrediet te brengen.
    Politiek en media zouden zich hiervoor niet moeten lenen.

  2. Meneer De Moor, dit is geen modder gooien. We zijn zeker niet uit op het beschadigen van de wethouder. Hij heeft zichzelf in een vervelende situatie gemanoeuvreerd door de gemeenteraad, tot tweemaal toe, verkeerd te informeren en daardoor de bewoners in diskrediet te brengen. De Zonnekantbewoners hopen nog steeds er tijdens een dialoog uit te komen. Doe uw huiswerk en lees onze stukken voordat u reageert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in