foto Richard van Egmond

Noordwijk – Wethouder Dennis Salman heeft zaterdag in de Wieken aan de Wassenaarsestraat het startsein gegeven voor het project Sociaal Tuinieren.

Sociaal Tuinieren is een initiatief van Present Bollenstreek waarbij vrijwilligers de tuin opknappen van kwetsbare mensen en ouderen, die dat zelf niet (meer) kunnen. Het doel is tweeledig: Sociaal Tuinieren draagt bij aan de vergroening van de gemeente en het bestrijdt eenzaamheid.

Het project wordt gesteund door de gemeente, Woningstichting Stek en Welzijn Noordwijk.

1 REACTIE

  1. Goedeavond. Ik ben Zoya de Groot. Ik wil graag volkstuin heben . Ik heb in De Zilk achter de kerk volkstuin en 200 sorten planten. Dat is mijn hobby 30 jaren en mijn leven. Maar? dar straks nieuwe gebouwen maken..Jammer… Met vriendelijke groeten Zoya

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in