Archieffoto Tiny van der Zwan

Noordwijk – De gemeente Noordwijk en Van Rhijn Bouw gaan hun best doen de sociale huurwoningen in Offem Zuid naar voren te halen in de planning. Dat antwoorden B&W op vragen van de CDA-fractie. Die partij maakte zich zorgen toen bleek dat de sociale huurwoningen niet in fase 1 worden gebouwd, zoals eerder besproken.

Volgens het college staan de sociale huurwoningen gepland in fase 5 van de nieuwbouw. Als het lukt, wordt het naar voren gehaald, maar de gemeente is hiervoor afhankelijk van derden. Zo moeten nog percelen aan de Herenweg worden gekocht.

In fase 1 worden als laatste overigens wel sociale huurappartementen gebouwd, aldus B&W.

6 REACTIES

  1. Gemeente heeft niets te zeggen, kijk maar naar het handjeklapbeleid
    bij het vergeven van de nieuwbouw in de Boechorst.
    Alles is al vergeven voordat de inschrijving begint!!

  2. Sjef en Jan hadden jullie beter moeten lezen maar het kan ook anders.Nu iets het Gom steekt een stokje voor om woningen te bouwen op een stukje Heren weg wan ter moet bollen grond komen hoe halen ze in hun hoofd om dit tegen te werken ze zitten zelf in riante woningen maar de gewone mens mag niet wonen alles wat gesaneerd wordt door het gom daar staan in een mum van tijd groote villas .Kijk maar in de bollen streek en de gem Noordwijk gaat nog overstag ook volgens mij gaan mensen en huizen voor een stuk bollen grond.Die lui krijgen nog subside on voor stel baar .Er is geen bollen boer die nog land wil hebben .Dat gom wil zich een keer laten gelden doen ze ook nog wat voor hun gekregen geld.Schande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in