Foto: Sven van der Vlugt

Noordwijk/Bollenstreek – De aftrap van de Kinderboekenweek 2021 georganiseerd door de Bibliotheek Bollenstreek werd woensdag gedaan door acteur Soy Kroon in theater De Muze in Noordwijk. Meer dan 200 basisschoolleerlingen van de Hofdijckschool in Oegstgeest en de Noordwijkse School luisterden vol aandacht terwijl Soy Kroon hen voorlas, inspireerde en aanmoedigde op zoek te gaan naar hun unieke talenten. Soy vertelde over zijn zoektocht naar zijn eigen talenten: tennis hoorde daar niet bij. Wat zijn talenten dan wel zijn: acteren en zingen! Er werd door leerlingen gezongen en Soy Kroon en zijn vriendin Holly Mae Brood werden uitgedaagd om hun danstalent te laten zien. Wat een lachend publiek opleverde. Voor de kinderen was het een inspirerende ochtend.

De Kinderboekenweek duurt nog tot en met 17 oktober. De Bibliotheek Bollenstreek organiseert tijdens de Kinderboekenweek activiteiten om kinderen te laten dromen over later. In elke vestiging is een voorleesmiddag waarbij mooie verhalen worden voorgelezen. Er zijn supercoole games te spelen en er reist een Photobooth langs alle vestigingen van de bibliotheek. Kinderen kunnen verkleed als kok, piloot, prinses of een ander favoriet beroep op de foto.

De activiteiten zijn gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in