Timo Ruigrok in actie (foto: Johanna Oskam).

Noordwijk – SJC heeft een punt overgehouden aan de topper tegen HBS. De koploper en de nummer drie uit de Vierde Divisie hielden elkaar in een zenuwslopende wedstrijd op 0-0.

De Noordwijkers begonnen met een duidelijk plan. HBS mocht de bal hebben, SJC zocht de counter. Hierdoor kreeg de ploeg uit Den Haag al snel een enorme kans: Kariouh speelde zich vrij, maar Lex Hoogervorst redde met een snoekduik. De ploeg van Bas Steffens had het overwicht in de openingsfase, wat ook leek te leiden tot de 1-0. Oud-Noordwijk speler Brian Bröcker liep de bal in de 26e minuut binnen nadat Hoogervorst los liet, maar deed dit vanuit een buitenspelpositie. Na een halfuur kopte Van Pelt vervolgens net naast, nadat bij SJC Van Trigt al gewisseld was voor Aaron Koeman. Net voor rust schoot Timo Ruigrok nog een vrije trap in de muur, waarna beide ploegen met de brilstand aan de thee gingen.

Na de pauze waren het de Noordwijkers die sterker uit de kleedkamer kwamen. Wisselink kopte net over uit een corner en Van Niel miste op aangeven van Tom Duindam. SJC speelde nog steeds op de counter en zag dat HBS meer moeite had met het creëren van kansen. Met nog twintig minuten op het scorebord wilde de thuisploeg een penalty, nadat Kaster naar de grond ging. Scheidsrechter Krop wilde er niks van weten en zag vijf minuten later zijn assistent Tom Duindam tweemaal afvlaggen, tweemaal in een één-op-één situatie. Drie minuten voor tijd kreeg Aaron Koeman de grootste kans van de wedstrijd, maar hij raakte de lat. Uiteindelijk zag het publiek op een goed gevuld sportpark de wedstrijd eindigen met dezelfde stand als het begon: 0-0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in