Noordwijk – Niets staat de komst van het landschapspark met een speeleiland naast de nieuwe wijk Duineveld in het Middengebied van Noordwijk meer in de weg.

Voor- en tegenstanders roerden zich de afgelopen weken. Donderdagavond bleek dat alle partijen het collegevoorstel voor het landschapspark steunen. Wethouder Theo Alkemade wees er ook nog eens fijntjes op, dat dit de uitvoering is van een wens, die door de toenmalige gemeenteraad in 2005 al was geuit.

Fractievoorzitter Van der Vossen (NZLokaal): “Voor kinderen is het belangrijk te kunnen spelen en klimmen. Ze moeten meer kunnen doen dan alleen een beetje schommelen.”

12 REACTIES

    • Welke kakkers bedoelt u? Van Duineveld? Want zij zijn het die ‘gewonnen’ hebben, terwijl door de bouw van Duineveld al een hele hap uit het gebied genomen is…

  1. Vreemd dat iedereen het hier weer over kakkers, villabewoners en volk heeft… wie is wie? Voor degenen die het nog niet door hebben: de villabewoners uit Duineveld hebben ‘gewonnen’. Of ze kakkers zijn weet ik niet, ik denk liever niet in dergelijke negatieve hokjes en ik zal een ander ook nooit als ‘volk’ bestempelen…

  2. Je gaf zelf aan op linked in dat je er achter woont daarom ben je gewoon tegen. Jammer dat je petitie niks heb aangehaald :D. En over natuur gebied waar je t over had.. t is zwaar verwaarloosd nu en ja de gewone man vind het kakkers ja

  3. Nee niet die villa’s bewoners hebben gewonnen de gemeente heeft dar de boel verkwanseld en het is nu toch een troep daar dus maak er wat moois van.Vergeet niet in de zomer lopen de temperaturen op tot 40 gr met gemaak ze noemen dat stuk de Sahel van Noordwijk dus plant er maar kokos bomen en dan een kwak brul apen los laten .

  4. Goed, dat er eindelijk is besloten. Had wel wat sneller gemogen. Deze invulling lijkt goed in harmonie te zijn met de omgeving en niet onverwacht, ook niet voor de bewoners van Duineveld, gezien lange aanloop.

  5. Moet je voor de grap eens kijken ook wie er tegen hebben gestemd op die petitie .. de helft woont in rotterdam . Amsterdam etc etc ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in