Speelplaats Pieter van Slingerlandstraat ondanks bezwaren verplaatst

Voorhout – Een speelplaats aan de Pieter van Slingerlandstraat wordt volgende week verplaatst naar de speelruimte bij de naburige basisschool. Dit gebeurt ondanks bezwaren van omwonenden. Kinderen van de school gebruikten de huidige speelplaats al, maar dat blijkt volgens het bestemmingsplan niet te mogen. Na een handhavingsverzoek van een omwonende is in 2017 een convenant tussen onder anderen klager en gemeente gesloten om de speelplaats te verplaatsen naar de school die daarmee een grotere speelruimte krijgt. Andere omwonenden kwamen hiertegen in geweer vanwege diverse bezwaren, vooral het gebrek aan overleg met inwoners. De uitslag van een recente hoorzitting is nog niet bekend, maar volgende week wordt de speelplaats al weg gehaald. Dat moest namelijk volgens afspraak tijdens een schoolvakantie gebeuren en uiteraard in het plantseizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in