Noordwijk – Sportbedrijf Noordwijk is niet langer een stichting maar een bv. Dinsdag zette algemeen directeur Bas van den Berg zijn handtekening onder de notariële akte voor de omzetting.

Sportbedrijf Noordwijk verzorgt al enige jaren het beheer en de exploitatie van de gemeentelijke gymzalen en sporthallen in de kernen Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen.

Daarnaast zijn er buurtsportcoaches en cultuurcoaches actief om de Noordwijkers te stimuleren op het gebied van sport en cultuur en wordt onder de jeugd een gezonde leefstijl gepromoot met het project Goed Bezig Noordwijk.

2 REACTIES

  1. Wellicht goed om in bericht aan te geven waarom het een bv geworden is ipv een stichting. Een stichting kan geen winst maken, maar een bv wel. Voor wie is die winst dan en waarom moet het een bv worden?

  2. Wat is hier het voordeel van moet dat winst gaan maken denk het niet alle sport clubs krijgen subsidie van de gemeente en moeten een zaal huur gaan betalen aan de sport hallen en dan een salaris aan een directeur en het personeel .Vertel de mensen in Noordwijk eens wat hier het voordeel van is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in