Noordwijk/Noordwijkerhout – Sportbedrijf Noordwijk organiseert voor de gehele gemeente Noordwijk de ‘Spring op je Fietsmaand’.

Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is goedkoop, veilig en gezond. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. In samenwerking met de Van der Sar Foundation en Rabobank wordt op dinsdag 22 oktober afgetrapt met activiteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar. Er is een pumptrackbaan, dat is een fietscircuit, en een valclinic “zeker op je zadel”.

Daarnaast worden er fietstochten georganiseerd voor ouder en kind door de Buurtsportcoach. Meer informatie staat op de facebookpagina van de Buurtsportcoach en Goed Bezig Noordwijk.

2 REACTIES

  1. Zorg eerst maar eens dat de fietspaden schoon en watervrij zijn want het is schandalig hoe de gem Noordwijk de fietspaden bij houd ze zijn allemaal smaller geworden door overgroeide gras en vuil . Over hangende takken bladeren en vuil de aan wijs borden zijn niet meer te lezen zo vuil zijn ze de veeg wagen gaat drie keer per week door de Raadhuis str ende rest van de week over de boulevard.laat ze eens de fietspaden doen de bad gasten zijn nu toch weg .Dit zouden ze vorig jaar al doen maar er is nog weinig gedaan o ja de rozen zijn gesnoeid langs de gooweg eindelijk meer mensen aannemen voor in het dorp en het gemeente huis minder .gr een fietser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in