Noordwijk – Tijdens Carols bij kaarslicht, het concert van het Kleynkoor, zijn er spullen gestolen uit de garderobe van Oude Jeroenskerk. Het gaat om persoonlijke bezittingen van koorleden zoals pinpassen, geld en telefoons. De politie gaat uit van insluiping, maar er is geen signalement. Volgens de politie is de insluiping gepleegd vrijdag tussen 21.45 en 22.30 uur. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 en daarbij het volgende nummer te noemen: BVH nummer: 2017361125.

2 REACTIES

  1. Nog meer Politie weg bezuinigen de boeven lachen zich rot .Miljoenen naar aller lij kul geef de politie meer mensen .het is toch van de gekken dat er een wagen door de hele streek rijd.

  2. De dader (s) moet (en) zich kapot schamen, en het is inderdaad belachelijk dat je bij het geven van een tip niet meer op een bureau langs kan komen maar een 0900 nummer moet bellen hetzelfde bij een aangifte dan moet je dit veelal via Internet melden ipv in een face to face gesprek waarbij men de 1e emoties nog kwijt kan, met als gevolg dat de mensen denken: laat maar, het heeft toch geen nut, en dan vervolgens beweren dat er minder criminaliteit is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in