De Economic Board bezoekt samen met de Greenport Duin- en Bollenstreek, Gemeente Lisse en Flower Science de bloeiende Dahliavelden van ‘Fam Flower Farm’ in Noordwijkerhout

Bollenstreek – Het zakenradioprogramma BoBizzNizz op Bo gaat woensdag over de stand van de economie. Dat doen ze met drie gasten die daar goed in thuis zijn. Allereerst met Lars Flinkerbusch, programmadirecteur van de Economic Board Duin- en Bollenstreek. ze vragen Lars waar hij staat met zijn 11 thema’s. De tweede gast is Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemend Nederland. Hans maakt zich de laatste tijd erg druk over de manier waarop de overheid met ondernemers om gaat. De polder werkt niet meer volgens Hans en daar gaan ze het met hem over hebben. Als laatste is Martijn van Pelt te gast. Martijn is de kersverse voorzitter van VNO-NCW Rijnland. BoBizzNizz is benieuwd naar zijn plannen en hoe hij zich in gaat zetten voor het bedrijfsleven in de Duin- en Bollenstreek.

De heren gaan ook met zijn drieën aan tafel voor het gesprek over de stand van de economie. Vooral vanuit de vraag hoe we het MKB weer op de kaart kunnen zetten. Immers, dat is toch de motor van de economie en werkgelegenheid. Hoe krijgen zij de politiek zo ver dat men de ondernemers weer laat ondernemen. En hoe zorgen zij ervoor dat de overheid consistent beleid gaat voeren. Niet alleen landelijk en regionaal, maar ook lokaal.

Mooie thema’s, interessant voor elke ondernemer, maar zeker ook voor de lokale politiek en beleidsambtenaren. BoBizzNizz is het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep en is te beluisteren op woensdagavond vanaf 19:00 uur, via 105.3 FM of www.bollenstreekomroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in