Noordwijk – De Stayokay heeft het congres waarop de sjeik Jassam-al-Mutawa zou spreken, afgezegd. Dat meldt Identitair Verzet, een organisatie die zegt zich te verzetten tegen gedwongen multiculturalisme en het verval van onze cultuur. Zij kwamen vrijdagavond in actie bij de Stayokay en gaven daar een brief af voor de directie met de belofte dat als de sjeik welkom blijft dat ze vaker langs zouden komen. Voor de deur en in de omgeving werden flyers uitgedeeld en posters opgehangen. Een dag later ontving Identitair Verzet een brief van de directie van Stayokay dat het congres niet meer bij hen zal plaats vinden. De Koeweitse sjeik is omstreden vanwege zijn uitspraken over Joden en kindhuwelijken. Hij zou spreken op een congres over gezin en opvoeding in december.

6 REACTIES

  1. Zie je wel dat verzet nodig blijkt. Mensen die kindhuwelijken supporten en het stenigen van ongelovigen aanmoedigen behoren geen podium te krijgen in ons land! Trots op deze actievoerders….

  2. Het congres is dus niet bij de Stayokay, maar waar is het dan wel? Want nu heeft Identitair Verzet alleen bereikt dat het niet bij Stayokay is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in