Foto: AS Media

Sassenheim – Een steekincident heeft zaterdag rond 18.45 uur plaatsgevonden op een parkeerterrein aan de Van Alkemadelaan in Sassenheim.

Bij het steekincident naast het jongerencentrum is een persoon zwaargewond geraakt. De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De traumahelikopter landde op het parkeerterrein. Het slachtoffer werd vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de aanleiding van het steekincident is nog niets bekend. Het gebied is met linten afgezet en de politie doet onderzoek naar het incident.

1 REACTIE

  1. 😳OMG, wat is dat toch de laatste tijd. Je leest/ hoort steeds vaker over steekpartijen onder jongeren. Met een mes iemands leven totaal kapot maken. . . .dan besef je echt niet wat je aanricht. Heel veel sterkte voor het slachtoffer. De Nederlandse staat zou de Glen Mills heropvoedings scholen weer nieuw leven moeten in blazen waar deze (jonge) daders weer leren wat normen en waarden zijn!! Maar helaas werden deze scholen gesloten om dat de politiek destijds vond dat het een te harde aanpak was voor jonge delinquenten.😡.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in