foto Google Streetview

Bollenstreek – De nieuwe vestiging van woningcorporatie Stek in Hillegom zal waarschijnlijk na de zomer van 2022 in gebruik worden genomen.

Het nieuwe kantoor van Stek zal worden gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Rabobank Bollenstreek aan de Wilhelminalaan in Hillegom. Volgens directeur Hans Al van Stek heeft de Rabobank het pand nog tot het eind van het jaar in gebruik, al is de baliefunctie van de bank sinds vorige week verhuisd naar het Rabobank-kantoor aan de Kanaalstraat in Lisse. Het is de bedoeling dat het nieuwe Stek-kantoor in Hillegom de huidige kantoren in Lisse en Noordwijk gaat vervangen. Voor hoeveel van de ruim 120 medewerkers van Stek het nieuwe kantoor een werkplek zal gaan bieden is nog niet bekend. Volgens Al zal de komende tijd bekeken worden hoeveel werkplekken er uiteindelijk nodig zullen zijn, gelet op de toenemende mogelijkheden om thuis te werken. Afhankelijk van de uitkomst daarvan zal bepaald worden of een deel van het kantoorpand verhuurd kan worden aan andere organisaties, of dat er wellicht woningen in het deel van het pand dat Stek niet nodig heeft kunnen komen.

Stek gaat ook onderzoeken of het huidige kantoorpand aan de Hobahostraat in Lisse na de verhuizing naar Hillegom moet worden verkocht of verhuurd. In dat pand is nu onder andere de Intergemeentelijke Sociale Dienst Bollenstreek (ISD) gehuisvest. Het voormalige pand van fusiepartner Noordwijkse Woningstichting in Noordwijk zal waarschijnlijk worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe sociale huurwoningen, al is het ook nog niet uitgesloten dat het huidige kantoorgebouw wordt verbouwd tot woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in