Foto Cock Jue

Noordwijk/Hillegom/Lisse/Teylingen – De woningcorporaties Stek/Vooruitgang en de Noordwijkse Woningstichting zijn gefuseerd. Ze gaan samen verder onder de naam Stek. De nieuwe organisatie heeft 11.600 woningen in de Bollenstreek in haar portefeuille.

Doel van de fusie is het efficiënter bedienen van de huurders in de Bollenstreek. Daarnaast moet het leiden tot een besparing van € 1,3 miljoen op jaarbasis. Gezocht wordt naar een nieuwe locatie voor het hoofdkantoor. Waarschijnlijk zal dat in Lisse zijn. Wel blijven in Hillegom, Teylingen en Noordwijk steunpunten beschikbaar voor de huurders. De Noordwijkse vestiging wordt op termijn verbouwd naar kleinschalige woonunits. Het huidige politiebureau aan de Duinwetering is in beeld als nieuwe locatie voor het Noordwijkse steunpunt.

Voorlopig blijven er twee directeur-bestuurders. Hans Al gaat de contacten naar buiten verzorgen, Willem van Duijn wordt verantwoordelijk voor de interne organisatie.

2 REACTIES

  1. De belangen van de Noordwijkse huurders zijn verkwanselt aan Teylingen. Men zegt dat het een fusie is maar is maar eigenlijk is het een overname. Altijd frappant om te zien dat bestuurders blijven zitten. De derde van loopt ook nog ergens rond.

  2. Waarvoor 2directeuren en het gewone personeel er uit wat kost dat allemaal niet .Kan je beter aan huizen bouwen besteden .Hoe groter de hoe meer drempels voor de mensen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in