Stichting Outdoor4Disabled slaat nieuwe weg in

Noordwijk – Het doel blijft ongewijzigd: mensen met een beperking en ouderen onbeperkt laten genieten van vrijheid en natuur en hen daarmee een onvergetelijke dag bezorgen. Nu de Strandrups niet meer op het strand mag rijden, maakt Outdoor4Disables nieuwe plannen.

Vanaf komende zomer worden individuele strandritten gemaakt met een speciale elektrische rolstoel. Met een op rolstoelen ingerichte boot wil Outdoor4Disabled gaan varen langs de bollenvelden. En waar het wettelijk is toegestaan worden ritjes met de Strandrups tussen de bloemen gemaakt. Voorlopige reserveringen kunnen worden gemaakt bij Marion Kuijper, tel. 06 46 37 22 08.

Uiteraard volgt Outdoor4Disabled de corona-richtlijnen van overheid, RIVM en GGD.

1 REACTIE

  1. We pretenderen dat wij een kuur gemeente zijn maar zeker alleen voor gezonde mensen .Als men dit voertuig ziet is het toch zonde dat hij niet mag rijden op het strand .Ik zie dikwijls dat er voertuigen op het strand rijden ook zonder kenteken .Maar dat mag allemaal en dan de auto’s zonder vergunning .Van af het Oranje hotel rijden ze ook met een kar zonder kenteken mag dat wel .Maar de vrijwilligers laten zich niet uit het veld slaan door de bureaucratie ze gaan nu met rolstoelen aan de slag .Laat ze eerst keuren of het mag .Je weet het maar nooit.Gr P w

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in