Noordwijk – Het leek onmogelijk, maar is toch gelukt: de Strandrups heeft een kenteken gekregen, afgegeven door de RDW. Samen met de gemeentelijke ontheffing om op het strand te rijden, kunnen de strandritten met de Strandrups worden hervat, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

De Strandrups, een initiatief van Outdoor4Disabled, biedt mindervaliden en ouderen, die anders niet meer op het strand zouden kunnen komen, de mogelijkheid een ritje langs de branding te maken. Daarnaast ontwikkelt Outdoor4Disabled nieuwe initiatieven, zoals een elektrische rolstoel die het stand op kan.

Meer informatie over de Strandrups of het maken van een reservering: mail naar [email protected] of bel met Marion Kuijper, 06 46 37 22 08.

4 REACTIES

  1. Zo echt leuk.. dit is zinvoller dan een onbemand busje over de KW boulevard te laten rijden. Hier hebben mensen waarvoor het strand onbereikbaar is nu echt plezier van.
    Nu al de beste actie van dit jaar 😀😀😀

  2. Ja dat is zo’n leuk nieuws! Mijn vader vond het zo leuk om met de rollator naar het strand te gaan, maar het bleef bij de wandelplaten.
    Ik hoop dat hij ook rijdt op wat meer onstuimige dagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in