Foto: Flashlight Fotografie

Noordwijk – Strandpaviljoen B.E.A.C.H. (op het strand iets ten noorden van de vuurtoren) heeft zaterdag de deuren gesloten vanwege te veel bezoekers. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse omdat er te veel mensen te dicht bij elkaar stonden dan toegestaan volgens de Corona-richtlijnen. Het ging om tientallen bezoekers. De politie heeft het advies gegeven aan de eigenaar om te sluiten en daar is gehoor aan gegeven.

13 REACTIES

  • Nee hoor. Ook door niet samen te zijn krijg je corona. Dat is net het stupide aan de maatregel. Thuis vinden de meeste ‘besmettingen’ plaats. Laten we thuis blijven.

 1. Dit komt niet meer goed, we moeten met zijn allen kapot. Kijk eens naar Zweden Italië Portugal e.d. daar is bijna geen lockdown meer, je kunt daar gewoon op een terras zitten bieren..niks geen brandhaard of gedoe.. maar dit zie je niet op de journaals. Als we nu allemaal samen eens stoppen met bang zijn voor het virus wat slechts net zo dodelijk blijkt als een influenza dan zijn die valse maatregelen niet meer te verkopen en zijn we er meteen vanaf. Pak je vrijheid gewoon terug. Ze willen alleen maar macht. Wellicht krijgen we vlak voor de verkiezingen enige versoepelingen zodat Rutte weer even de held is, trap er niet in en lever je vrijheid daarna niet wéér in.

 2. Afsluiten die hele hap. Ik heb begrepen dat deze tent vorig jaar al een aantal keren op de vingers is getikt. En ook gelijk die kut muziek en die rooktonnen uit, En heb je dorst neem je eigen drinken en eten mee. De oudjes willen ook van die klote regelingen af en proberen al zo lang zich aan die maatregelen te houden en dan zie je dit. Een duidelijk beeld hoe egoistisch de huidige maatschappij is. Bah je wordt er kotsmisselijk van. Ik heb gezegd

 3. Zijn de BOA,S vandaag niet langs geweest het is nu 17.20 en het is een drukte voor die tent van heb ik jou daar. Ik ben benieuwd?

 4. Jij heb zeker voor viroloog gestudeerd ga een kijken in een zieken huis .Het zijn gewoon asociale ten eerst om die tent open te gooien en ten tweede het volk wat er op afkomt .

 5. Dit is toch een paviljoen die eigenlijk niet op strand mocht blijven staan maar door de Corona uitbraak mochten ze blijven staan op die voorwaarden dat ze niets mochten verkopen .Hoe verklaren ze dat bij een gemeenten en dat zonder een bekeuring te geven .Als een gewone man iets verkeerd doet dan komt er een omgevings dienst met allerlei dreigementen.Ze hoeven al geen paviljoen weg te halen en weer op te bouwen wat hen naar hun zeggen 100000 eur zou kosten .? Maar nee ze gaan lekker open .Gewoon een jaar dicht dan leren ze het wel.

 6. Bij strandafrit 4 is dit al de HELE winter aan de gang. BOA’s rijden langs, kijken ernaar en rijden door.
  Rara, waarom is er zoveel besmetting in Noordwijk.
  Noord Boulevard loopt meer in het oog dan de Zuid.

 7. Als je dit ziet en leest van de meeste respondenten van dit item laat onze burgemeester nou eens stoppen met die smeekbede,s naar de bevolking toe om je aan allerlei regels te houden. Zolang zij bij dit soort excessen niet opgaat treden wordt de geloofwaardigheid er niet beter op! Niet dit kan zelfs complotdenkers in de hand werken. Dus burgemeester actie en snel. P.S. ik ben geen viroloog zoals eerdere respodent opmerkte. Nee ik ben een Noordwijker uit de kwetsbare groep.

 8. Kennen jullie die foto van prins William, die van twee kanten is genomen? Het gevaar van een eenzijdig verhaal?
  Zoals ik van deze kant een 9 zie en jij van de andere kant een 6?

  Er zijn veel strandtenten waar vergelijkbare taferelen zich afspelen. Echter zijn deze uitbaters het pispaaltje geworden omdat zij succes boeken.
  Jaloezie siert niemand en fotograaf Flashlight, niet zo dichtbij de mensen fotograferen!
  Tot slot kan Bo ook meer verslag doen van andere strandtenten.
  Just saying.
  Fijne dag Noordwijkers, wees lief voor elkaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in