Noordwijkerhout – Wat NZLokaal betreft, komt er zeker een nieuw functioneel centrum op de plek waar ooit De Schelft stond.

Dat geeft fractievoorzitter Lisette van der Vossen (NZLokaal) aan in vragen, die ze stelt aan het college van burgemeester en wethouders. Eerder vroeg het college zich af of er reële aanleiding is om tot een nieuw multifunctioneel centrum te komen. Dat zint Van der Vossen niets. ,,In de voormalige gemeente Noordwijkerhout was De Schelft in het accommodatiebeleid aangeduid als basisvoorziening. Dat is het volgens onze fractie nog steeds.’’

,,De brand in De Schelft heeft niets veranderd aan de behoefte van de inwoners aan voorzieningen voor sport, cultuur en recreatie. Sterker nog: het aantal inwoners van Noordwijkerhout neemt ieder jaar toe, en daarmee ook de behoefte aan ruimte voor sport, zwemles, toneelvoorstellingen, carnaval, concerten, evenementen, enzovoorts.’’ Ze vraagt van het college onder meer extra informatie over investeringen in allerlei andere accommodaties in de gemeente Noordwijk.

Lees hier alle berichten over de Schelft.

2 REACTIES

  1. Jaaaaa natuurlijk moet de Schelft terug komen. Carnaval Boerenbruiloft en alle andere activiteiten. 4e generatie die hier Carnaval viert

  2. Hier begint het gedonder. De afstand tussen bevolking en bestuur is door de fusie groter geworden en men heeft amper nog een idee wat er speelt in het dorp. Zal mij benieuwen of er ooit nog een voorziening als de Schelft terugkomt. Ik vrees het ergste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in