In het tv-programma het Stuur van Hillegom is Ria Heemskerk van Bloeiend Hillegom te gast. Ze blikt terug op de raadsvergadering.

2 REACTIES

 1. Dhr Hageman. en heeft wel gelijk. Er is veel overlast van de brommer rijders. Erik weinig toch geen blauw op straat. ZekerHillegom. Jammer dat daar dan wat lacherig over wordt gedaan en ja is nou eenmaal zo.

  Ik vind het wel heel makkelijk gezegd bij het stukje isd hoor.
  Raad moet er vanuit kunnen gaan dat begrotingen kloppen. Maar in verleden is gebleken dat het vaker niet klopt…… Dan weet je toch als raad dat je het juist goed moet lezen? Goed gedaan door @d66hillegom, Jasper Out​​

  Het stukje participatie is zo herkenbaar. Recent stond er een bord op de Noorderlaan dat de laan 2 dagen tussen 7 en 16 uur vanaf nummer 1 tot nummer 5 de weg afgesloten zou zijn. Handig op een doodlopende weg met veel huizen en bedrijven na nummer 5.
  Door adequaat handelen van mijn buurvrouw en mij,is betreffende ambtenaar aangesproken dat dit toch echt niet kan. En zijn de werkzaamheden uitgevoerd zonder de weg af te breken. Terecht door Hans Cornet​​ aangekaart.

  Dan het kopje leerlingen vervoer. @els vink uit Noordwijk is daar al geruime tijd druk mee bezig. Dit probleem speelt al jaren! De oplossing dat ouders in toerbeurt moeten meerijden zodat de kinderen zich gedragen vind ik het probleem en de verantwoording afschuiven.
  In Baarn heeft dit probleem ook gespeeld, te weinig chauffeurs, re lange ritten, onbekwame chauffeurs. Misschien moeten de HLT wethouders een op werkbezoek gaan en mee rijden met de busjes en vragen hoe het in Baarn is opgelost. Laatste zelf al eens voorgesteld.

  Ook vind ik dat er erg vaak gezegd wordt; we gaan er vanuit dat……
  De isd begroting is een mooi voorbeeld dat je niet zomaar ergens vanuit mag en kan gaan als raad.

  De afvalstofheffing gaat omhoog. Maar bedoeling van het vooraf goed scheiden was toch dat mensen minder hoeven te betalen als ze minder afval inleveren? Het diftar project

 2. goede middag (5 Juni) ik hen net het gesprek zitten kijken en goed geluisterd tussen Hr Hageman ( stuur )en Ria Heemskerk ik heb het helemaal af zitten kijken maar het waren goede vragen en goede antwoorden ik als oud Hillegommer kijkt deze dingen veel daar ik Ria jaren niet heb gezien zei je op een moment ik moet mij zelf in de spiegel kunnen kijken dat mag je doen je antwoorden goed en onderbouwden je ziet er prima uit dus blijf kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in