Noordwijkerhout – In de periode tussen de intocht van Sinterklaas en Oudjaar kreeg het winkelend publiek dubbele noffie-zegels. Daarnaast kon men kanskaarten invullen en met 50 noffie-zegels erop geplakt inleveren. Uit de bijna 3000 ingeleverde formulieren zijn 50 prijswinnaars getrokken, die dinsdag 7 januari werden uitgenodigd voor de loting en de prijsverdeling.

In de Wapenstaete stonden 50 Noffie-tassen te wachten met daarin Noffie-waardebonnen in de waarde van € 25, € 50, € 75 en € 100. Door loting koos elke prijswinnaar zelf een tas. Aan het eind van de trekking van deze 50 tassen, bleef de trekking over van de 5 hoofdprijzen. 

Door de aanwezigen zelf werd een greep gedaan uit de bak met daarin de gegevens van de 50 prijswinnaars. 5 Gelukkigen werden daaruit getrokken, die een waardecheque kregen met daar de bedragen van de hoofprijzen. Dit waren wederom Noffie-waardebonnen, nu twee maal de waarde € 750, twee maal de waarde van € 1000 en de hoofdprijs met de waarde van € 1500! 

In 2019 bestond de Noffie-commissie 20 jaar en ontving iedereen die met een vol noffieboekje iets kocht, een mooie noffie-tas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in